<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Hospitality Uitblinker van het Jaar 2024: dit zijn onze finalisten!

Terug naar blog overzicht

Met ruim 300 hospitality professionals binnen ons label is het lastig kiezen, maar toch gaan we de uitdaging aan: wie is dé Hospitality Uitblinker van het Jaar 2024? Zowel alle HEYDAY'ers als onze opdrachtgevers mochten een professional uitdragen die in zijn of haar ogen uitblinkt én een voorbeeld is in zijn of haar vakmanschap. Een collega die anderen blij maakt, het goede voorbeeld geeft en weet te inspireren.

Onze vijf collega’s met de meeste stemmen maken in de finaleronde kans op de titel ‘Hospitality Uitblinker van het Jaar 2023’. Graag maken we onze finalisten bekend!

 

Mandy Wuck

Mandy werkt als hospitality professional bij de Rabobank in Enschede. Haar collega's omschrijven haar als hun altijd vrolijke steun en toeverlaat. Ze staat altijd voor iedereen klaar, zowel voor collega's van de bank als van HEYDAY. En ook niet onbelangrijk: ze zorgt voor de nodige humor op de werkvloer, waardoor geen dag saai is!

Dennis Nijboer

Dennis is actief als Facility Professional bij de Rabobank in Zwolle. Zijn collega’s vinden hem een visitekaartje met zijn grote glimlach als handelsmerk. De goedlachse Dennis staat altijd voor iedereen klaar, regelt alles tot in de puntjes en denkt ook nog met je mee. Hij heeft voor elk probleem een oplossing en is afgelopen jaar enorm gegroeid in zijn werk! 

Claudia Hogenboom

Claudia is werkzaam als ambulant hospitality professional bij HEYDAY Hospitality en actief voor verschillende opdrachtgevers. Ze is volgens collega's een rots in de branding. Ze straalt op en top gastvrijheid uit. Niets is haar te veel. Voor je haar iets vraagt, heeft zij het al gedaan. Ze weet hoe je een ander kan ontzorgen en blij kan maken. Een topper!

Sandra Loos

Sandra werkt voor het ambulante team van HEYDAY Hospitality. Sandra is een hele fijne, professionele collega die snapt wat hospitality inhoudt. Ze doet meer dan de basis die we verwachten van een ambulante collega. Ze vraagt altijd na of er zaken zijn veranderd op locatie, zodat ze goed geïnformeerd aan haar dag begint. Je kunt haar alles vragen, met een grote glimlach zoekt ze het voor je uit! 

Anne de Jong

Anne is actief als Hospitality Professional bij de Rabobank in Heerenveen. Hij zet altijd duizend stappen extra, is mega vriendelijk en ontzettend behulpzaam tegenover klanten en collega’s. Zijn collega’s roemen ook zijn gevoel voor stijl. Hij is altijd prachtig gekleed en voelt zich erg verantwoordelijk voor alles wat er speelt binnen de bank. Hij is betrokken en eigenlijk de perfecte receptionist!

In de finaleronde mogen alle HEYDAY'ers wederom hun stem uitbrengen op de collega die in hun ogen uitblinkt. De finaleronde loopt t/m 5 juli. Voor de zomervakantie maken we de winaar bekend. Wil je onze finalisten beter leren kennen? Houd onze website en socials in de gaten.

HEYDAY_MicheleGiebing-68
Picture of Petra de West

06-06-2024

Business Manager HEYDAY Hospitality