<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Finalist Uitblinker van het Jaar 2024: Anne de Jong.

Terug naar blog overzicht

Welke HEYDAY Hospitality-collega maakt anderen blij, geeft het goede voorbeeld en weet te inspireren? Elk jaar gaan we op zoek naar dé Hospitality Uitblinker van het Jaar binnen onze eigen organisatie. Eén van onze vijf finalisten is Anne de Jong, Hospitality Professional bij de Rabobank.

Anne werkt als Hospitality Professional bij de Rabobank in Heerenveen. Hij zet altijd duizend stappen extra, is mega vriendelijk en ontzettend behulpzaam tegenover klanten en collega’s. Zijn collega’s roemen ook zijn gevoel voor stijl: hij is altijd prachtig gekleed en voelt zich erg verantwoordelijk voor alles wat er speelt binnen de bank. Tijd om hem wat beter te leren kennen!

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik ben in 2008 bij de Rabobank begonnen voor een project waarbij we het elektrisch klantendossier hebben opgestart. Toen dat klaar was, kwam er een facilitaire functie vrij die in 2016 is overgenomen door Arrange, later HEYDAY. Na een tijdje kwam de receptie erbij, dat leek me erg leuk. Zo ben ik dit werk ingerold, maar het past heel goed bij mij. Ik heb veel verschillende banken gezien, onder meer Zuidhorn, Groningen, Delfzijl, Drachten en nu Heereveen. In Heereveen ben ik het gezicht van de bank, ik ben de enige uit ons team die fulltime op één locatie zit. Veel klanten komen hier regelmatig en zij vinden het fijn dat er een bekend gezicht zit.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Ik geniet van de omgang met mensen, daarom past deze rol ook goed bij mij. Soms komen mensen helemaal overstuur binnen, zoals laatst een vrouw die geld kwijt was geraakt door fraude. Ik bied dan een glaasje water aan en laat ze even haar verhaal doen, dat vinden mensen vaak fijn. Van deze vrouw kreeg ik met kerst een kaartje om me te bedanken. Ik vind de diversiteit van mijn werk ook leuk. Naast het verwelkomen van klanten en medewerkers zorg ik ervoor dat alles in goede banen wordt geleid, bijvoorbeeld door agenda’s van adviseurs in de gaten te houden en ruimtes te reserveren voor afspraken.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Hospitality draait om vriendelijkheid, een klik die je hebt met mensen. Voor mij gaat dit vanzelf, daarom denk ik dat hospitality in me zit. Het is ook de manier waarop je met iets omgaat. Sommige zaken zijn op een bepaalde manier geregeld bij de bank, dat vinden mensen soms lastig. Dit willen ze nog wel eens op ons afreageren. Ik probeer daar met een grote glimlach mee om te gaan, dan gaan ze vaak toch met een goed gevoel weer weg. Ik probeer ook altijd werk naar me toe te trekken om collega’s te helpen, bijvoorbeeld het opschonen van het toegangssysteem. Door mijn facilitaire achtergrond heb ik ook die kennis.”

Wat vind je van jouw nominatie?

“Ik was positief verrast dat ik ben genomineerd. Ik had wel gehoord dat er gestemd kon worden, maar ik had dit nooit verwacht. Ik vind het leuk dat andere mensen de moeite hebben genomen om op mij te stemmen. Heel bijzonder.”

Is Anne jouw Uitblinker van het Kaar 2024?  Breng hier jouw stem uit!

Beeld HEYDAY Hospitality
Picture of Lisa Hagoort

02-07-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY