<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Finalist Uitblinker van het Jaar 2024: Claudia Hogenboom.

Terug naar blog overzicht

Welke HEYDAY Hospitality-collega maakt anderen blij, geeft het goede voorbeeld en weet te inspireren? Elk jaar gaan we op zoek naar dé Hospitality Uitblinker van het Jaar binnen onze eigen organisatie. Eén van onze vijf finalisten is Claudia Hogenboom, Ambulant Hospitality Professional voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Claudia werkt twee jaar bij HEYDAY Hospitality en valt als ambulante in bij ziekte of verlof van het vaste team. Ze is volgens haar collega's een rots in de branding. Claudia straalt op en top gastvrijheid uit en niets is haar te veel. Ze weet hoe je een ander kan ontzorgen en blij kan maken. Tijd om haar wat beter te leren kennen!

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik ben onderdeel van het ambulante team van HEYDAY Hospitality. Onze opdrachtgevers kiezen ervoor om hun hospitality dienstverlening uit te besteden vanwege de continuïteit in bezetting. Met onze ambulante pool zorgen we ervoor dat er altijd een hospitality professional op onze locatie aanwezig is. Dit maakt mijn werk heel afwisselend, want ik kom overal. Zo zat ik de afgelopen tijd bij Alliance Healthcare, Imperial Brands, Mercedes-Benz, Arcadis en Upfield, om wat namen te noemen. En als ik dingen zie die goed werken, neem ik dit mee naar andere locaties.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Daar kan ik kort over zijn: de afwisseling. Ik geniet van de diversiteit aan mensen die ik zie en vooral hoe anders iedereen is. Zo heb je bij elke opdrachtgever een ander type mens. Ik kom in mijn rol ook op enorm veel verschillende plekken. Ik kom zelf graag bij de Caballero Fabriek in Den Haag. Een oude fabriekshal die is omgetoverd tot werkplek voor creatievelingen. En hoewel ik op donderdagavond mijn rooster krijg voor de week erop, kan dit last minute nog altijd wijzigen. Vanaf zes uur ’s ochtends kan ik opgeroepen worden. Vervelend? Nee, ik laat mij juist lekker verrassen! Om dit werk te kunnen doen heb je een bepaalde mindset nodig.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Ik geloof dat hospitality in je bloed zit. Het is wie je bent, geen trucje die je kunt aanleren of een knop die je kunt omzetten. Het is het gevoel dat je iemand geeft door hoe je met die persoon omgaat. Door aandacht te schenken aan wat de persoon tegenover jou nodig heeft en die verbinding te maken. Dit zit in hele kleine dingen, bijvoorbeeld een kopje koffie, een succeswens wanneer iemand een sollicitatiegesprek heeft of het bieden van een luisterend oor.”

Wat vind je van jouw nominatie?

“Ik vind het een stukje waardering voor mijn werk. Als ambulante ben je best wel op jezelf, want je ziet weinig collega’s. Deze nominatie geeft mij het gevoel dat ik gezien wordt, het is een mooi compliment. Al doe ik dit niet alleen. Samen met het team van ambulanten én de planning werken we er elke dag hard aan dat men op locatie niet merkt dat er een ambulante is geweest. Dat is ons streven!”

Is Claudia jouw Uitblinker van het Jaar 2024? Breng hier jouw stem uit!

Beeld HEYDAY Hospitality
Picture of Lisa Hagoort

24-06-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY