<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Finalist Uitblinker van het Jaar 2024: Dennis Nijboer.

Terug naar blog overzicht

Welke HEYDAY Hospitality-collega maakt anderen blij, geeft het goede voorbeeld en weet te inspireren? Elk jaar gaan we op zoek naar dé Hospitality Uitblinker van het Jaar binnen onze eigen organisatie. Eén van onze vijf finalisten is Dennis Nijboer, Servicedeskmedewerker bij de Rabobank.

Dennis werkt zo’n 3,5 jaar bij HEYDAY voor de Rabobank. Zijn collega’s vinden hem een visitekaartje met als handelsmerk zijn grote glimlach. De goedlachse Dennis staat altijd voor iedereen klaar, regelt alles tot in de puntjes en denkt mee. Hij heeft voor elk probleem een oplossing en is afgelopen jaar enorm gegroeid in zijn werk. Tijd om hem wat beter te leren kennen!

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik werk als servicedeskmedewerker voor de Rabobank Midden-Oost Nederland. Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening van acht Rabobank-panden in Meppel, Apeldoorn, Deventer, Hardeberg, Nunspeet, Emmeloord, Dronten en Zwolle. We zorgen ervoor dat deze kantoren netjes en in orde zijn. Ik zit zelf voornamelijk in Zwolle, maar ken alle kantoren op mijn duimpje. Ik ben de schakel tussen de medewerkers van de Rabobank en onze leveranciers. Bij ons team komen uiteenlopende facilitaire meldingen binnen: van het bestellen van kantoorartikelen, een storing aan een koffiemachine tot een aanvraag voor een event, zoals nu een zomerbarbecue.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Ik ben een echte regelaar en houd van afwisseling. In deze rol is elke dag anders. Je hebt vaste werkzaamheden, maar het is ook net wat de dag brengt. We proberen zoveel mogelijk storingen te voorkomen en lopen pandrondes om te kijken of alles netjes is. Helaas lukt dat niet altijd. Bijvoorbeeld vandaag: het was even alle hens aan dek want de WiFi was uitgevallen. Het is mijn taak om dan de juiste mensen aan elkaar te koppelen. En naast deze werkzaamheden houd ik me ook bezig met projecten. Vorig jaar hebben we in anderhalve maand tijd twee kantoren verhuisd. Het was super strak gepland. Ik ben er trots op dat ons dit is gelukt.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Ik geniet van het helpen van mensen. Heeft een Rabobank-collega last minute nog een bloemetje nodig? Ik probeer er dan alles aan te doen om het nog voor elkaar te krijgen. Als iets niet mogelijk is of buiten het proces valt ga ik op zoek naar een passend alternatief. Hospitality is voor mij ook luisteren naar de ander en meedenken. Bijvoorbeeld bij de organisatie van een event: heb je hieraan gedacht of heb je dit gezien? Zo maken we er samen een nog leuker event van.”

Wat vind je van jouw nominatie?

“Eerlijk gezegd vond ik het een beetje ongemakkelijk. Mijn opdrachtgever heeft mij aardig gepromoot zodat ik veel stemmen zou krijgen. Ik ben van nature heel nuchter, maar het is natuurlijk wel een heel mooi compliment.”

Is Dennis jouw Uitblinker van het Jaar 2024? Breng hier jouw stem uit!

Beeld HEYDAY Hospitality
Picture of Lisa Hagoort

27-06-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY