<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Finalist Uitblinker van het Jaar 2024: Mandy Wuck.

Terug naar blog overzicht

Welke HEYDAY Hospitality-collega maakt anderen blij, geeft het goede voorbeeld en weet te inspireren? Elk jaar gaan we op zoek naar dé Hospitality Uitblinker van het Jaar binnen onze eigen organisatie. Eén van onze vijf finalisten is Mandy Wuck, Hospitality Professional bij de Rabobank.

Mandy werkt als Hospitality Professional voor de Rabobank bij HEYDAY Hospitality. Haar collega's omschrijven haar ieders vrolijke steun en toeverlaat. Ze staat altijd voor iedereen klaar, zowel voor collega's van de bank als van HEYDAY. En ook niet onbelangrijk: ze zorgt voor de nodige humor op de werkvloer, waardoor geen dag saai is. Tijd om haar wat beter te leren kennen!

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik ben onderdeel van het HEYDAY-team voor de Rabobank in Enschede, Apeldoorn en Zwolle. Het kantoor in Apeldoorn is er sinds kort bijgekomen, daar verzorgde de bank de ontvangst nog zelf. In mijn rol verwelkom ik iedereen die deze Rabobank-kantoren bezoekt, dit zijn zowel klanten voor bank-medewerkers als klanten die voor een gesprek met een adviseur komen. Er lopen ook regelmatig mensen spontaan binnen met vragen, bijvoorbeeld wanneer ze op zoek zijn naar een pinautomaat of het limiet van hun pinpas willen verhogen. Veel simpele bankzaken kunnen mensen via een app regelen, dit leg ik dan uit en help ze bij het installeren ervan.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“De verschillende mensen die binnenkomen, dat maakt elke dag anders. Als hospitality professional doe je meer dan alleen het ontvangen van mensen, je moet je in een ander kunnen inleven en aanvoelen wat ze nodig hebben. Mensen bezoeken een bank vaak wanneer er iets in hun leven is veranderd. Denk aan een overlijden, maar ook een huwelijk of geboorte van een kind. Mensen willen vaak even hun verhaal kwijt en gezien worden. Laatst kwam er iemand terug met een doos chocolaatjes omdat ze zo blij waren met hoe ik ze geholpen had, dat is toch super leuk?”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Ik vind klantvriendelijkheid het allerbelangrijkste en het bieden van een luisterend oor. Dat is voor veel van onze bezoekers heel erg fijn. In mijn rol is het belangrijk om me in te leven in de ander en aan te voelen wat zij nodig hebben. Ik zorg altijd dat de bankhal er netjes uitziet en dat er een kopje koffie klaar staat, zeker wanneer mensen even moeten wachten. Dat vormt de eerste indruk van de bank en vind ik ook belangrijk onderdeel van gastvrijheid.”

Wat vind je van jouw nominatie?

“Met alleen maar uitblinkers in mijn team voelt het een beetje gek dat ik ben genomineerd. Ik doe gewoon mijn werk, maar het is wel leuk dat het wordt gewaardeerd.”

Is Mandy jouw Uitblinker van het Kaar 2024?  Breng hier jouw stem uit!

Beeld HEYDAY Hospitality
Picture of Lisa Hagoort

02-07-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY