<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Finalist Uitblinker van het Jaar 2024: Sandra Loos.

Terug naar blog overzicht

Welke HEYDAY Hospitality-collega maakt anderen blij, geeft het goede voorbeeld en weet te inspireren? Elk jaar gaan we op zoek naar dé Hospitality Uitblinker van het Jaar binnen onze eigen organisatie. Eén van onze vijf finalisten is Sandra Loos, Ambulant Hospitality Professional voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Sandra is sinds oktober 2022 onderdeel van het ambulante team van HEYDAY Hospitality. Ze valt in bij ziekte of verlof van het vaste hospitality-team op locatie en is ingewerkt voor zo’n dertig verschillende werkplekken. Ze wordt door haar collega’s en onze opdrachtgevers geroemd om haar open houding, sprankelende persoonlijkheid en jarenlange ervaring. Tijd om haar wat beter te leren kennen!

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Als hospitality professional zorg ik voor een warm en stralend welkom bij onze opdrachtgevers. Samen met zo’n dertig collega’s vorm ik het ambulante team van HEYDAY Hospitality. In de praktijk betekent dit dat ik elke dag ergens anders kan staan. Ik krijg een week van te voren mijn rooster, maar het kan last minute ook nog wijzigen. Mijn collega’s van de planning puzzelen continu om overal de bezetting rond te krijgen. Je moet als ambulante enorm flexibel zijn. Het is  mijn missie om  te zorgen dat niemand merkt dat ik geen onderdeel ben van het vaste team. Als vaste medewerker weet je alles van een locatie, dat is als ambulante een stuk lastiger. Ik probeer van al mijn locaties op de hoogte te blijven, zodat ik weet wat er speelt. En geef opbouwende feedback als ik iets zie wat beter kan.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Je hebt steeds te maken met andere mensen en behoeften. Het is de kunst om aan te voelen wat de ander op dat moment nodig heeft. Ik probeer in te spelen op de actualiteit en wat je hoort van mensen. Geeft een gast aan nog even de stad in te gaan na een lange meeting? Dan deel ik graag een restaurant-tip of wijs diegene op de mogelijkheden om te parkeren. Als je naar mijn CV kijkt, lijkt het alsof ik een enorme ‘jobhopper’ ben, maar ik houd enorm van afwisseling en hectiek. De verschillende omgevingen houden mij scherp. Daarom is de rol van ambulante hospitality professional mij op het lijf geschreven.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Hospitality zit voor mij in alles wat je doet en hoe je met mensen omgaat. Je hebt het in je of niet. Ik vind het belangrijk om echt contact te maken met mensen, zodat ze zich welkom voelen. Ik ontdekte al vroeg dat ik graag andere mensen in de watten leg. Zo heb ik ook een tijdje een Bed & Breakfast gerund tot ik vanwege mijn kinderen voor een baan in loondienst koos. Toen ben ik aan de slag gegaan als receptioniste.”

Wat vind je van jouw nominatie?

“Ik was op vakantie toen ik ontdekte dat ik ben genomineerd. Ik zat op een terrasje en mijn werktelefoon was al die tijd niet aan geweest tot ik op een gegeven moment dacht: 'toch even kijken'. Het was voor mij een totale verrassing en heb meteen een berichtje naar mijn kinderen gestuurd. Ik vind het een blijk van waardering dat ik genomineerd ben en heb veel leuke reacties ontvangen. Zelfs van oud-collega’s van tien jaar geleden, super leuk.”

Is Sandra jouw Uitblinker van het Jaar 2024? Breng hier jouw stem uit!

Lewiens_Proj-HeydayPortretten2023__0431
Picture of Lisa Hagoort

17-06-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY