<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Het vakmanschap van Dymfke Spruijt.

Terug naar blog overzicht

“Ik vind het fijn om mensen om me heen te verzamelen en maak graag contact. Het maakt voor mij niet uit wie er aan de andere kant van de balie staat. Iedereen is gelijk en verdient dezelfde aandacht. Laatst raakte ik zo enthousiast in gesprek met een bezoeker, dat de medewerker die zijn gast kwam ophalen vroeg: mag ik jullie onderbreken?”

Dymfke Spruijt werkt als Hospitality Professional bij online IT-partner Dustin in Nijmegen. Oorspronkelijk komt ze uit de reisbranche, maar voor ze bij HEYDAY Hospitality aan de slag ging werkte ze tien jaar in verschillende kantoorfuncties. “Ik miste de afwisseling. Ik ben een hospitality-persoon en omgeef me graag met mensen.”

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik werk nu zo’n 5,5 jaar bij HEYDAY. Ik ben gestart als ambulant hospitality professional, dit betekent dat je bij verschillende opdrachtgevers in valt wanneer het vaste team niet kan, bijvoorbeeld bij ziekte of verlof. Vanwege mijn studie heb ik er na een tijdje voor gekozen om op een vaste plek aan de slag te gaan. Als ambulante miste ik het soms om ergens bij te horen, dat heb ik nu bij Dustin wel. Samen met mijn collega vorm ik het hospitality-team. We zorgen ervoor dat iedereen die Dustin bezoekt, prettig wordt ontvangen. Denk hierbij aan medewerkers, vertegenwoordigers van IT-apparatuur, monteurs, leveranciers, klanten en sollicitanten. Maar voor ons is iedereen een gast.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Ik vind het leuk om mensen te ontvangen en verbinding te maken. Als iemand zegt: ik heb een nieuwe auto gekocht, dan onthoud ik dat en kom ik er later op terug. Ook als dit pas een maand later is. Dit vinden mensen vaak heel erg leuk. Sinds kort ligt de onboarding van nieuwe medewerkers ook bij ons. Wij zorgen ervoor dat nieuwe collega’s van Dustin niet alleen een warm welkom krijgen, maar geven ook ook hun nieuwe laptop en toegangspas uit en regelen alle bijbehorende administratie. Op deze manier hoeven zij niet langs allerlei afdelingen, dat is voor de nieuwe collega veel prettiger. De receptie is het hart van het bedrijf. Hospitality gaat veel verder dan het opnemen van een telefoon, het is echt een vakgebied.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Ik vind het belangrijk dat als je ergens binnenkomt, er iemand is die jou op je gemak stelt. Iemand die ervoor zorgt dat alles geregeld wordt. Ik probeer iedereen oprechte aandacht te geven, ook wanneer er ineens vijf mensen tegelijkertijd aan de balie staan. Het liefst maak ik met iedereen een praatje. Al zit niet iedereen daar op te wachten, dat moet je aanvoelen. Als hospitality-team zijn wij het visitekaartje van een bedrijf, dat is een groot goed. Laatst was ik in het ziekenhuis en toen moest ik mezelf aanmelden via een zuil, dat vind ik waardeloos. Dan voel je je toch een nummertje? Menselijke aandacht kun je niet nabootsen.”

>> Meer weten over de samenwerking met Dustin? Lees hier een interview met Frank van der Leest, Manager Workplace & Facilities Benelux bij Dustin.
HEYDAY_MicheleGiebing-37
Picture of Lisa Hagoort

09-07-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY