<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Dennis Nijboer is onze Uitblinker van het Jaar 2024!

Terug naar blog overzicht

Dennis Nijboer is onze Hospitality Uitblinker van het Jaar 2024! Op de tweede plaats eindigde Anne de Jong, net als Dennis werkzaam bij onze opdrachtgever Rabobank. Melissa Donkelaar-van den Brink, business coördinator bij HEYDAY Hospitality en leidinggevende van Dennis, overhandigde vandaag samen met Nienke Hofstede een mooie bos bloemen aan Dennis. 

“Dennis is wat mij betreft een terechte winnaar,” licht Melissa toe. “Hij is een echte facility professional die altijd klaar staat om te helpen. Zijn slimme aanpak en behulpzame karakter maken hem een onmisbare kracht bij onze opdrachtgever Rabobank. Deze prestatie is een erkenning van zijn harde werk en toewijding.”

 

Uitblinker van het Jaar 2024

Elk jaar gaat HEYDAY Hospitality binnen haar eigen organisatie op zoek naar de Uitblinker van het Jaar. Naast Dennis haalden Anne de Jong (Rabobank), Mandy Wuck (Rabobank), Sandra Loos (ambulante pool) en Claudia Hogenboom (ambulante pool) de finale. Met ruim 300 professionals op het gebied van ontvangst, receptiedienstverlening, gastbeleving en hospitality in dienst beschikt HEYDAY Hospitality over veel talent.

HEYDAY Hospitality

HEYDAY Hospitality is specialist in ontvangst, receptiedienstverlening, hospitality en gastbeleving. De ruim 300 professionals – werkzaam voor 50 opdrachtgevers verspreid door heel Nederland - blinken uit in hun vak en brengen het unieke karakter van hun opdrachtgever tot leven. HEYDAY Hospitality gelooft dat het vakmanschap en de energie van haar professionals bijdraagt aan het succes van de opdrachtgever.

Uitblinker van het jaar - 2023 - logo-07
Picture of Lisa Hagoort

10-07-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY