<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Van kantooromgeving tot industriële site: Fleur Bresser-van Beek is Facility Coördinator bij HEYDAY.

Terug naar blog overzicht

“Het is mijn passie om problemen op te lossen. Ik vind het leuk om snel te moeten schakelen, maar ook om de lange termijn niet uit het oog te verliezen. En we hebben vooral een heel leuk team!”

fleur van beek heyday

Fleur Bresser-van Beek werkt sinds augustus 2023 als Facility Coördinator bij HEYDAY. Ze stuurt de facilitaire dienstverlening aan voor uiteenlopende klanten zoals ingenieursbureau Arcadis, de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) en Envalior, wereldwijde leverancier van engineering materialen. “Ik vind de dagen waarop veel gebeurt het leukste.”

 

Van kantoor tot industrie

Als Facility Coördinator heeft Fleur een divers takenpakket. “En aangezien ik werkzaam ben voor drie opdrachtgevers, heb ik ook te maken met grote verschillen tussen de locaties. Bij Arcadis en de RDI gaat het om een kantooromgeving, maar voor Envalior, voorheen onderdeel van DSM, opereer ik op een site. Dat maakt mijn werk heel leuk. Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen van leveranciers, zoals schoonmaak, catering, receptie en beveiliging.”

Een typische werkdag

Fleur's werkdag begint vaak al in de auto met telefoontjes. “Ik start mijn dag met het bijwerken van mijn mailbox, waarbij spoedjes prioriteit krijgen. Daarnaast heb ik maandelijks meetings met de leveranciers die ik aanstuur en loop ik regelmatig controlerondes door de verschillende panden. Uit deze afspraken en pandrondes kan van alles komen. Ik probeer altijd vrolijk te zijn en zaken met een grote glimlach op te pakken.”

Passie voor probleemoplossing

Fleur vindt het leuk om problemen op te lossen, van kapotte ovens tot complexere uitdagingen zoals verbouwprojecten. “Ik haal energie uit de afwisseling van mijn werk en de verschillende klanten en locaties die ik bedien. Veiligheid en duurzaamheid zijn constante thema’s in mijn werk. Onlangs hebben we bijvoorbeeld de verouderde verlichting vervangen door energiezuinige LED-verlichting bij Envalior.”

Innovatie en vooruitgang

Fleur is altijd op zoek naar manieren om de dienstverlening te verbeteren. Innovatie komt vaak tot stand door overleg met HEYDAY-collega Roel de Hondt en het Arcadis-team. Zo leidde het vervangen van alle koffieautomaten en de keuze voor een nieuwe leverancier tot een verbeterde koffiebeleving voor de medewerkers. “Voor de keuze van een nieuwe koffieleverancier hebben we proefsessies georganiseerd. Zo mochten de medewerkers zelf bepalen welke koffiebonen ze het lekkerst vonden. Dat was heel erg leuk om te doen.”

Trots op groei en ontwikkeling

Volgens Fleur zijn stressbestendigheid, probleemoplossend denken, goed kunnen luisteren en de vaardgheid om anderen te enthousiasmeren cruciaal voor haar rol. Ze groeide uit van mobiele medewerkster tot Facility Coördinator. “Daar ben ik trots op. We werken nu zelfs aan een plan om Facility Manager te worden. Deze groeimogelijkheden maken HEYDAY een bijzondere werkgever.” 

HEYDAY brengt inspiratie en vooruitgang in elke werkomgeving. Nieuwsgierig naar wat HEYDAY voor jou kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

HEYDAYconsultancy-5
Picture of Lisa Hagoort

22-07-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY