<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

Een inkijkje in het programma van de HEY Discovery Day 2024

Terug naar blog overzicht

Op dinsdag 5 november vindt de HEY Discovery Day plaats met als centraal thema 'Expect the Unexpected'. Tijdens de HEY Discovery Day verkennen we de kracht van wendbaarheid en veerkracht. Want hoe ben je als mens en organisatie goed voorbereid op wat komen gaat? We verleggen de grenzen van het bekende en omarmen het onbekende. Wil je alvast een inkijkje in het programma? Lees dan snel verder!

Op dinsdag 5 november 2024 is het zover! Dan organiseert HEYDAY wederom hét facilitaire evenement van het jaar: de HEY Discovery Day.  

Messcherpe opstart
Het programma voor de HEY Discovery Day is gevuld met inspirerende sprekers, inhoudelijke facilitaire verhalen en de mooiste praktijkvoorbeelden. De dag start met een messcherpe presentatie van De Speld. Op geheel eigen wijze voorziet De Speld alle aanwezigen van een stoot energie en plezier. Met deze humoristische aftrap start de HEY Discovery Day op volle toeren. En dat allemaal op de groenste eventlocatie van Nederland: bij Inspyrium in Cuijk.

Goedgevuld programma
Gedurende de gehele dag wisselen de keynotes zich af met sessies en workshops:

  • Een inspirerende presentatie over de invloed van technologie op de mens en FM.
  • Vanuit Alliander wordt er meer inzicht gegeven over de crisis in het energienetwerk.
  • Vanuit Nationaal Coördinator Groningen wordt verteld over de aardbevingsproblematiek in Groningen.
  • Een rondleiding middenin het hart van één van de grootste boomkwekerijen van Europa.
  • En er is een ronde tafel sessie over het nemen van leiderschap in tijden van crisis.

Boeiende dagafsluiting
De dag wordt afgesloten met een key note presentatie van Dominique Schreinemachers. Zij is één van de weinige vrouwelijke militair vliegers van de Luchtmacht en is opgeleid door oud Vietnam veteranen in de Verenigde Staten. Ze heeft zich als vrouw staande weten te houden in een mannenwereld tijdens de meest uitdagende trainingen en missies. Tijdens deze dagafsluiting weet Dominique te boeien en emotioneel te raken als ze vertelt over haar bizarre opleidingen en uitzendingen. Met ‘on top of it all’ het verhaal dat haar helikopter werd neergeschoten door de Taliban en ze dit maar ternauwernood wist te overleven. Ze deelt haar lessen en leert je op een andere manier kijken naar het leven, naar je team en vooral naar jezelf.

Kom jij ook jouw grenzen verleggen?

Dit evenement is exclusief voor klanten en relaties van HEYDAY. Wil jij deze dag ook beleven? Stuur dan een mailtje naar marcom@heydayfm.nl zodat jij in september een uitnodiging ontvangt.

Nieuwsgierig naar het event van vorig jaar? Bekijk hier de aftermovie van de voorgaande editie.

HEYDiscoveryDay-157
Picture of Anne Roos Elliott

05-08-2024

Brand Specialist