<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

HEYDAY trotse partner van het FMN Kennis & Carrièrefestival

Terug naar blog overzicht

Op donderdag 14 november 2024 is het tijd voor het FMN Kennis & Carrierefestival! Vanaf 10.30 uur bruist Theater De Flint in Amersfoort met workshops, een hackathon, speeddates, netwerkmogelijkheden, professionele LinkedInfotograaf en nog veel meer. En dat allemaal in een gezellige en informele festivalsfeer. Het is dé gelegenheid voor startende FM-professionals en toonaangevende bedrijven om elkaar te ontmoeten! En uiteraard is HEYDAY trotse partner van dit evenement. Geef jij jouw carriѐre een glanzende start? Dan mag je dit evenement zeker niet missen!  

Op donderdag 14 november 2024 is het tijd voor het FMN Kennis & Carrièrefestival! Vanaf 10.30 uur bruist Theater De Flint in Amersfoort met workshops, een hackathon, speeddates, netwerkmogelijkheden, professionele LinkedInfotograaf en nog veel meer. Het is dé gelegenheid voor startende FM-professionals en toonaangevende bedrijven om elkaar te ontmoeten! En uiteraard is HEYDAY trotse partner van dit evenement. 

Programma 
Dagvoorzitter Renske van der Heide neemt de deelnemers mee tijdens deze inspirerende dag. Zij is een bekend gezicht binnen de vereniging. Als voormalig bestuurslid van FMN en EuroFM brengt ze een schat aan ervaring mee. In haar dagelijks werk is ze ‘Head of Strategie & Innovation’ bij TopDesk. Met haar sprankelende persoonlijkheid is Renske zowel binnen als buiten FMN een zeer gewaardeerde dagvoorzitter. 

Na deze inspirerende start staat er vervolgens van alles op het programma; van talloze interessante sessies, tot een facilitaire hackaton, een inspiratieplein, speeddates en uiteraard een afsluitende borrel. 

De dag wordt afgesloten door Co-founder van de Ocean Clean Up en The Green Miles Florian Dirkse als keynote spreker. Hij heeft de hele wereld over gezeild om zijn dromen waar te maken. En hij heeft een missie: het plastic-vrij krijgen van onze rivieren en oceanen. Zijn motto is dan ook “Volg je dromen, maar blijf niet dromen”. Laat je inspireren en ontdek hoe jij als (toekomstig) FM-er kan bijdragen aan een mooiere wereld!  
 
Voor professionals door professionals  
Het festival is speciaal opgezet voor FM-professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring. Daarnaast zijn ook afstuderende studenten (óf net afgestudeerden) van facilitair management, de hotelschool of een relevante facility studie van harte welkom. Iedereen wordt meegenomen in een leuk programma waarbij kennis delen, inspireren en netwerken centraal staat. Een dag waarbij jij als young professional de kans krijgt interessante bedrijven en bekende facilitaire gezichten te leren kennen.  
 
Zorg dat jij erbij bent  
Wil jij onderdeel uitmaken van deze inspirerende dag? Zet dan donderdag 14 november 2024 in je agenda en zorg dat je erbij bent! Aanmelden kan via de website van FMN

FMN Carrousel - Kennis & Carrierefestival-03

 

HEYDAYconsultancy-4
Picture of Anne Roos Elliott

09-10-2024

Brand Specialist