<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

HEYDAY verwelkomt Martijn Kwappenberg en Yannick van ‘t Westeinde.

Terug naar blog overzicht

Martijn Kwappenberg versterkt als Commercieel Manager het commerciële team van HEYDAY. Het is een belangrijke functie binnen HEYDAY, gezien de koers en de groei die de organisatie doormaakt. In deze positie is Martijn verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de Business Development Consultants, waaronder Yannick van ’t Westeinde. Ook Yannick is nieuw bij HEYDAY en gaat zich als Business Development Consultant richten op HEYDAY Interim & Consultancy.

martijn kwappenberg yannick van 't westeinde

Martijn kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging als Commercieel Manager. Met eerdere werkgevers als onder meer SPACEWELL is hij geen onbekende in de facilitaire markt. “Als verbinder van de facilitaire keten past HEYDAY mij als een jas. Ik ben een bruggenbouwer en krijg energie van het verbinden van mensen. Waar ik bij mijn vorige werkgever verschillende datastromen samenbracht om interessante managementinformatie boven tafel te krijgen, ga ik nu de klantvraag en de markt aan elkaar koppelen. Met een flinke dosis energie en enthousiasme zorg ik ervoor dat mijn team gemotiveerd blijft én HEYDAY overal vertegenwoordigd is. Je kunt niet meer om ons heen!”

Ook Yannick kijkt uit naar zijn nieuwe rol als Business Development Consultant, verantwoordelijk voor de labels Interim & Consultancy bij HEYDAY. Met zijn marketing-achtergrond is hij altijd actief geweest in commerciële functies. Eerst aan de productkant bij Chainable, een jonge start-up die circulaire keukens maakt voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers, later zocht hij de dienstverlenende kant van het vastgoed op bij een vastgoedadvies bureau. “Nu maak ik de stap naar facility management. Ik breng graag mensen dichter bij elkaar om gezamenlijk tot creatieve oplossingen te komen. Door écht met elkaar in gesprek te gaan en mee te denken, kom je altijd verder dan alleen!”

Over HEYDAY

Al twintig jaar zorgt HEYDAY op het gebied van de integrale facilitaire dienstverlening voor verrassende inzichten en vooruitgang in organisaties in Nederland. Daarin groeide het uit tot specialist en grensverlegger in dit brede vakgebied: van receptiediensten en huisvestingsvraagstukken tot verbetermanagement en integrale facilitaire dienstverlening. Dit doet HEYDAY vanuit vier labels: HEYDAY Integrated, Hospitality, Interim en Consultancy. Samen met ruim 700 vakmensen, faciliteert HEYDAY de groei van organisaties en hun mensen. Elke dag opnieuw. HEYDAY is een zelfstandig opererende dochteronderneming van ADG.

HEYDAY~4
Picture of Lisa Hagoort

08-07-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY