SVG Sprites

Onze mensen

De mensen van HEYDAY zijn meer dan experts in hun vakgebied. We hebben een gezamenlijke passie: aandacht voor mensen. We doen dit met liefde voor het facilitaire vak. En ambitie voor gemeenschappelijk succes. Zo bereiken we met elkaar doelen en resultaten. Zo voegen we waarde toe. Elke dag opnieuw.

Ingrid van Rossum

Ingrid van Rossum

Directeur Workspaces

"Wij zijn de partij waarmee je samen werkt. Sámen met jou de strategische outcomes bepaalt en die zorgt voor een werkomgeving waarin medewerkers en gasten zich prettig voelen."

Roeland van Roy

Roeland van Roy

Directeur Industrie en Logistiek

"HEYDAY is van ‘no nonsense’. Een veilige, duurzame en leuke werkomgeving, waarbij we de productiviteit van een organisatie vergroten en continu aandacht hebben voor verbetering."

Gitta Schatorjé

Gitta Schatorjé

HR Adviseur

"HEYDAY gelooft in het bundelen van krachten. Dat mensen binnen de gemaakte afspraken de ruimte krijgen om vanuit hun unieke authenticiteit te werken en initiatieven te nemen. Zo laat je mensen groeien."

Bob Mols

Bob Mols

Algemeen Directeur

"Samen winst boeken is wat ons drijft in onze samenwerking. Winst boeken in klanttevredenheid, in operationele resultaten. We zetten er samen de schouders onder, met als motto: What’s in it for WE!"

Mandy

Mandy Lutterman

Manager Centrale Administratie

"HEYDAY staat voor mensenwerk. Dat wat je doet, zo goed mogelijk doen. Naar je beste kunnen, maar vooral met trots en passie. En daarvoor waardering krijgen. Zo blijft niemand aan de zijlijn staan."

Roland van Herk

Roland van Herk

Directeur Facility Institute

"Mijn persoonlijke missie is dat HEYDAY gezien gaat worden als dé partij die de kennis en expertise in huis heeft om voor elke klantvraag een maatwerkoplossing te leveren."

Emiel Roos

Emiel Roos

Specialist Kwaliteit

Auteur Emiel Roos is werkzaam als Kwaliteit Specialist bij HEYDAY Facility Management en commissielid voor de vormgeving van de internationale norm voor Facility Management (ISO 41001). Emiel houdt zich bezig met de ontwikkeling van Facility Management en hoe een norm als ISO 41001 hierin kan ondersteunen.

Lees mijn blogs >
Jacky Verbraak

Jacky Verbraak

Scrummaster

"De durf om te vertrouwen op het inzicht van de ander, die met jou samenwerkt aan een mooi doel, maakt het verschil om echt verbetering te realiseren."

Joris de Schepper

Joris de Schepper

Scrummaster

"Wees vooral niet bang om iets nieuws uit te proberen of om fouten te maken, want daar leer je ook van. Dat adviseren wij als je wilt starten met scrum of andere nieuwe vormen van samenwerking uit wilt proberen. Doen is het nieuwe denken."

Lees mijn blogs >
Marloes Huisman

Marloes Brusche

Hard Service Specialist

"Steeds meer organisaties kiezen er voor om medewerkers te belonen wanneer ze kiezen voor de meest duurzame oplossing voor een bepaald moment. Bijvoorbeeld de trein of een elektrische fiets of vergaderen via de webcam. Een klassieke win-win situatie!"

Lees mijn blogs >

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?