SVG Sprites

Talent Program

Verklein de stap van studie naar werk met het Talent Program van HEYDAY. Je start op onze Servicedesk en groeit snel door naar bijvoorbeeld Facilitair Coördinator, Junior Consultant of een andere tijdelijke functie. Daarna kies je een plek binnen HEYDAY of bij één van je opdrachtgevers waar jij het beste past.

Gedurende twee jaar verzorgen wij je opleiding en word je begeleid door een eigen coach. Oprechte en persoonlijke aandacht staat hierin centraal. De focus ligt in deze twee jaar op jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je daarna binnen óf buiten HEYDAY een mooie carrière kunt opbouwen met relevante ervaring. Hiernaast ga je ook aan de slag met het uitvoeren van onderzoeken, het schrijven van publicaties en het organiseren van evenementen. Eigen invulling wordt gestimuleerd; wij staan open voor nieuwe ideeën. Dit alles doe je samen met een groep andere young professionals.

 

Wie zoeken wij?

  • Minimaal HBO in de richting van Facility Management, Bedrijfskunde of Hotelschool
  • Maximaal twee jaar werkervaring
  • Bereid te reizen
  • Geen 9-tot-5 mentaliteit
  • Bereid te investeren in (eigen) ontwikkeling
  • Mogelijke functies: Servicedeskmedewerker, Facilitair Coördinator, Community Manager, Junior Interim/Consultant

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

“Ik krijg volop ruimte om te ontdekken wat ik leuk vind. In korte tijd heb ik al veel ervaring opgedaan door opdrachten uit te voeren voor klanten als Rabobank, EY en DSM. Een waardevolle start van mijn carrière!”

Yvette Kooijman, Trainee bij HEYDAY