SVG Sprites

Wie is HEYDAY

HEYDAY –voorheen AAFM Facility Management– is een grote speler op het gebied van facilitair management. Al ruim 15 jaar helpen wij organisaties bij het optimaliseren van facilitaire dienstverlening. Volledig, waarbij we alles organiseren, beheren en regisseren. Of we verzorgen een gedeelte ervan. Met HEYDAY Facility Institute helpen we onze klanten met tijdelijke deskundigheid en advies ten aanzien van facilitaire vraagstukken. Zo leveren we maatwerkoplossingen voor elke unieke vraag. Daarbij hebben we focus op efficiency, maar vooral op de mensen die er werken of te gast zijn. De mens staat bij ons voorop. Centraal. Op de eerste plek.

Sommigen noemen ons verbinders of samenbrengers. Anderen koppelaars of bruggenbouwers. Wij geven zelf de voorkeur aan de term regisseur en integrator. Omdat we de regie in handen nemen die nodig is om tot de beste resultaten te komen. Dit vraagt om verantwoordelijkheidsgevoel. Dat bieden we. Daar worden we elke dag nog beter in. Daar willen we de allerbeste in zijn.

Als verbinder van expertise hebben we de focus op mensen, innovatie en duurzaamheid. Ons doel is om de beste werk- en verblijfomgeving voor én met onze klanten te realiseren. HEYDAY gelooft daarbij in het bundelen van krachten. Wij streven naar samenwerkingsverbanden die zorgen voor plezier, groei en resultaat. Waarbij alle partners winst boeken. Ons motto? Samen winnen.

HEYDAY staat voor bloei- en groeitijd. Wij noemen dat gewoon een topdag. Wanneer wij eraan bijdragen dat jouw mensen een topdag hebben, bereiken wij ons gezamenlijke doel. Want op een topdag kun je groeien. En als mensen groeien, dan groeit de organisatie mee. Elke dag een topdag. Wij zijn HEYDAY.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

"Wij helpen organisaties groeien en veranderen. En geloven dat mensen daarin het verschil maken. Facilitaire dienstverlening is mensenwerk."

Bob Mols, HEYDAY